Mökki ja Hinnat

Oravanmarja

Oravanmarja on 50m2 hirsimökki, joka on rakennettu mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja käyttäen. Pääosassa on tietenkin puu, sitten kivi ja muita luonnon kuituja. Muovia on käytetty mahdollisimman vähän. Maalit ja sisustusmateriaalit ovat luonnonmateriaaleja pääasiassa. Lämmityksen hoitaa varaava takka, jonka itse olen suunnitellut ja viimeistellyt. Pikalämpöä saa puukamiinasta, jolla voi lämmittää ja valmistaa tarvittaessa ruokaa. Vesi tulee omasta kaivosta käsipumpulla. Vessan virkaa hoitaa kuivakäymälä, jonka tuotos kompostoidaan. Kaikki käytettävät aineet ovat luonnossa hajoavia ja myrkyttämiä.

Yöpyminen

Parvella (30m2) ja alakerrassa mahtuu yöpymään sovulla noin kuusi henkilöä, saunaan mahtuu kerralla 4 aikuista.

Kahvilat

Suosittelen lämpimästi läheistä kahvilaa, Auretarta, tai luontokeskuksen kahviota ruokailujen suhteen. Aurettaresta voi tilata etukäteen erikseen mukaanotettavaksi ruokia ja leivonnaisia tai varata kahvilaan esim. tukevamman aamiaisen.

Palju

Pihassa on 170 cm halkaisijaltaan oleva kylpypalju, 40 Kw kamiinalla vesi lämpiää nopeasti. Paljun voi lämmittää itse tai tilata lämmityksen haluttuna ajankohtana.

Ruoanlaitto

Ruoanlaittomahdollisuudet ovat sisätiloissa rajatut, keittiö soveltuu lähinnä ruuan lämmittämiseen. Keittiössä on ruuanlaittovälineitä, astiat ja ruokailuvälineet 10 henkilölle, kahvin- ja vedenkeitin sekä pieni jääkaappi ja pieni sähköuuni keittolevyineen. Kaksi klaffipöytää yhdistämällä pöydän ääreen mahtuu 10 henkilöä.

Terassi

Terassilla on paviljonki, sohvat ja kesällä kaasugrilli. Talvella on mahdollisuus lainata lumikenkiä.

Kotakeittiö

Kotakeittiössä voit laittaa ruokaa viihtyisästi, esim. paistaa lettuja tai vain tunnelmoida tulen äärellä.

Mökki sijaitsee kotitilani välittömässä läheisyydessä Länsi-Aureen kylässä Ylöjärvellä.

Seitsemisen kansallispuisto polkuineen sijaitsee läheisyydessä, luontokeskukselle on matkaa 1,5 km, talvella laduille pääsee sivutietä hiihtelemällä suoraan Oravanmarjasta.

Koirien suhteen on sellainen toivomus, että pikkukoira voi tulla, tai jos koira on pääasiassa ulkona tai pysyy paikallaan omalla alustallaan sisällä.

Hinnat

VUOROKAUSI

100€

max 6 henkilöä

130€

yli 6 henkilöä

Hinnat sisältävät omatoimisen paljun käytön.

PÄIVÄ, 4-8 H

80€

max 6 henkilöä

100€

yli 6 henkilöä

Hinnat sisältävät omatoimisen paljun käytön.

LIINAVAATTEET

Petivaatteet ja pyyhe

10€

per henkilö

HOITOAINEET SAUNAAN

Turve, hunaja, yrtit, öljyt,
suola, savi jne

10€

per henkilö